Si no teniu pont a l’octubre, tenim la solució: Mini-Casal el 11 d’octubre!!

Aquest curs l’AFA amb el suport de laTaca, tornem a oferir el servei de minicasals durant els dies de lliure elecció, i ja tenim el primer molt a la vora!!! El període d’inscripció comença avui i dura fins al diumenge 3. El dilluns 4 s’informarà si s’ha arribat al número mínim necessari (15 infants) o si s’ha de cancel·lar.


El preu per l’horari base (de 9 a 14) seria de 10€ per a famílies sòcies de l’AFA i 15€ per a famílies no-sòcies. A part, s’oferirà servei d’acolliment matutí de 8 a 9 (amb un preu de 2,50€ i sempre que hi hagi un mínim de 4 inscrits); i acolliment vespertí de 14.00 a 15.30 (3€ i un mínim de 4 inscrits).
En els minicasales d’1 dia, no s’ofereix servei d’àpats /menjador, per la qual cosa els infants que es quedin a acolliment vespertí hauran de portar el menjar de casa.

Aquí teniu el formulari d’inscripció que ha de ser enviat abans del dilluns 4 d’octubre. Si es confirma el casal, es passarà més informació sobre documentació a presentar i manera de realitzar el pagament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.