Projecte participatiu


La fase de votació de propostes va tancar el diumenge 21 de març, i després que el comitè de valoració comprovés la validesa del procés, ja tenim els resultats:

  1. Parc Infantil: 140 vots
  2. Llibres i contes COVID: 18 vots
  3. Nova porta: 111 vots
  4. Nostra cançó: 65 vots
  5. Instruments de percussió: 74 vots
  6. Jocs i Joguines pel Pati: 145 vots
  7. Exposició Records: 19 vots
  8. Mesurador CO2: 71 vots
  9. Tallers gestió emocional: 88 vots
  10. Pèrgola exterior: 158 vots

Com tenim 3000€ per a desenvolupar les propostes, ens arribarà per a dur a terme les primeres 3 segons l’ordre de les més votades: la Pèrgola exterior, els jocs i joguines pel pati, i el parc infantil.

Hem rebut 327 formularis de vots, dels quals 26 s’han anul·lat perquè estaven duplicats (la mateixa persona o família votant més del màxim permès). Han votat uns 151 estudiants, 142 familiars, i 34 mestres i monitores. Estem molt contents amb aquest nivell de participació de la comunitat educativa!

A partir d’ara, l’AFA en coordinació amb l’escola ens posarem a executar les propostes, per tal de tenir els projectes finalitzats abans que s’acabi el curs escolar 20-21. Us anirem informant dels avanços del projecte, i tant si teniu dubtes com si voleu donar un cop de mà en la seva implementació, ens podu escriure un mail a: info@ampacatalunya.cat

Tots els projectes que no han estat seleccionats (o que van ser descartats en la primera valoració per no complir els requisits), quedaran recollits per a veure si els podem dur a terme en els cursos següents..