Aquí podeu consultar els menús per a dinar (incloent el menú adaptat sense gluten) i berenars (els anirem actualitzant tan bon punt ens arribin).
La freqüència d’aliments recomanada segueix les indicacions que ens marquen des de la Generalitat.
Guies alimentàries
Revista SENTIR
Aquest revista és digital GRATUÏTA, en català i castellà, d’alimentació i estil de vida saludable escrita per Dietistes-Nutricionistes col·legiats, Psicòlegs de la salut i Periodistes.
Revista trimestral Monitaula.
En aquest primer número, que podeu consultar clicant en aquest enllaç (REVISTA TRIMESTRAL MENJADOR), ens fan una introducció sobre la dieta que segueixen les nostres filles i fills cada dia, seguint les directrius que ens marquen des de l’Agència de Salut Pública de Catalunya. A més, ens fan un breu resum de les mesures COVID que s’estan aplicant aquest curs durant l’espai del migdia. Finalment, ens presenten dos projectes didàctics que treballaran en el menjador: El Món a la Taula (que permetrà als nens i nenes “viatjar” cada mes un dia a un país diferent a degustar la seva gastronomia) i La campanya Bon Profit (on es treballa en la sensibilització del bon aprofitament del menjar i dels residus generats a partir d’ella).