Menú Mensual

Aquí podeu consultar els menús per a dinar (incloent el menú adaptat sense gluten) i berenars (els anirem actualitzant tan bon punt ens arribin).

La freqüència d’aliments recomanada segueix les indicacions que ens marquen des de la Generalitat.

Guies alimentàries

Revista SENTIR 

revistasentir.com/es

Aquest revista és digital GRATUÏTA, en català i castellà, d’alimentació i estil de vida saludable escrita per Dietistes-Nutricionistes col·legiats, Psicòlegs de la salut i Periodistes.

Revista trimestral Monitaula.

En aquest primer número, que podeu consultar clicant en aquest enllaç (REVISTA TRIMESTRAL MENJADOR), ens fan una introducció sobre la dieta que segueixen les nostres filles i fills cada dia, seguint les directrius que ens marquen des de l’Agència de Salut Pública de Catalunya. A més, ens fan un breu resum de les mesures COVID que s’estan aplicant aquest curs durant l’espai del migdia. Finalment, ens presenten dos projectes didàctics que treballaran en el menjador: El Món a la Taula (que permetrà als nens i nenes “viatjar” cada mes un dia a un país diferent a degustar la seva gastronomia) i La campanya Bon Profit (on es treballa en la sensibilització del bon aprofitament del menjar i dels residus generats a partir d’ella).