Menu mensual

Aquí podeu consultar els menús per a menjar (incloent el menú adaptat sense gluten) i berenars per a la primavera-estiu (abril-maig-juny).

LOGO_MENU_DIAMenu

LOGO_MENU_SENSE_GLUTENSense gluten

merienda2

Berenars


La freqüència d’aliments recomanada segueix les indicacions que ens marquen des de la Generalitat.


REVISTA SENTIR http://revistasentir.com/es

Aquest revista és digital GRATUÏTA, en català i castellà, d’alimentació i estil de vida saludable escrita per Dietistes-Nutricionistes col·legiats, Psicòlegs de la salut i Periodistes.


Revista trimestral Monitaula.

En aquest primer número, que podeu consultar clicant en aquest enllaç (REVISTA TRIMESTRAL MENJADOR), ens fan una introducció sobre la dieta que segueixen les nostres filles i fills cada dia, seguint les directrius que ens marquen des de l’Agència de Salut Pública de Catalunya. A més, ens fan un breu resum de les mesures COVID que s’estan aplicant aquest curs durant l’espai del migdia. Finalment, ens presenten dos projectes didàctics que treballaran en el menjador: El Món a la Taula (que permetrà als nens i nenes “viatjar” cada mes un dia a un país diferent a degustar la seva gastronomia) i La campanya Bon Profit (on es treballa en la sensibilització del bon aprofitament del menjar i dels residus generats a partir d’ella).