Ja podeu enviar les vostres idees per a fer front als efectes de la COVID-19!!!

Com us hem anat comentant, l’AFA, l’escola i Monitaula, volem rebre idees i propostes per fer front als efectes de la COVID-19. Des d’avui (16 febrer) fins al 28 de febrer, podeu enviar les vostres idees a través d’aquest formulari.

Aquest vídeo conté una breu descripció dels criteris per presentar propostes.

Calendari previst

Totes les propostes són benvingudes, sempre que compleixin amb 3 criteris:

  • 1. Oferir solucions o formes d’atenuar els efectes i els inconvenients que la COVID-19 ens planteja a l’escola. Si tens dubtes de si la teva idea té a veure o no amb els efectes de la COVID i explica’ns el millor que puguis en el formulari i si no ho veiem clar, et contactarem. L’important en aquests moments és que ens facis arribar la teva idea.
  • 2. Beneficar al màxim nombre de persones possible, i no només a un grup reduït… Volem que la majoria de la comunitat educativa es beneficiï d’aquests projectes, i per tant valorarem aquells que tinguin
  • 3. Suposar un cost aproximat de 500 a 1000 €. Amb contribucions de l’AFA, l’escola i Monitaula, tenim un fons de 3000 € per invertir en aquest projecte. Ja que ens interessa incentivar la participació i la diversitat d’idees, distribuirem els diners disponibles entre els 3-4 projectes més votats.

Durant els dies vinents estarem oferint més idees i informació per animar-vos a participar en aquesta primera fase de recol·lecció de propostes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.