Casal de Nadal 2018-19

Aquest curs serà la primera vegada que oferirem el Casal de Nadal amb l’Associació Ballet i Arts escèniques de Sabadell, i els hem seleccionat entre altre propostes tant per la qualitat de la proposta molt relacionada amb el projecte educatiu del centre (al voltant del teatre), com per el preu i altres condicions. En aquest document trobareu tota la informació detallada del projecte educatiu, que gira al voltant del teatre i l’expressió artística, combinat amb activitats de lleure adaptades a les etapes dels infants. El dijous 13 de desembre a las 17h es farà una sessió informativa a l’escola per a explicar la proposte i resoldre dubtes. Les dades claus resumides són: 

DATES: el casal s’oferirà en tots els dies laborables de les vacances d’hivern: 24, 27, 28 i 31 de desembre, i 2, 3, 4 i 7 de gener, fent un total de 8 dies. El periode de inscripció és del 11 al 17 de desembre. 

HORARIS: El horari marc és de 9:00h a 13:30h, amb oportunitat de servei d’acollida pel mati (a partir de les 8:00h) i per la tarda (fins a les 14:00h, incloent dinar amb carmanyola).

PREUS: el preu per tots els 8 dies dins del horari marc (de 9 a 13:30) es 80€. El preu per dies esporàdics és de 12€. El servei d’acollida matutina té un preu semanal de 10€ (3€ per dia esporàdic) i l’acollida-dinar té un preu de 12€ setmana (5€ per dia esporàdic). A partir del segon germà es fa un 3% de descompte. Durant el procés d’inscripció es demanarà una paga i senyal de 10€.

PROCÉS DE INSCRIPCIÓ: les inscripcions es realitzen directament amb l’entitat, omplint aquest formulari i enviant-lo a l’adreça: teatreartsabadell@gmail.com. El primer dia de casal, s’ha de portar el formulari imprés, i s’ha de lliurar també: (a)una fotografía del/s infant/s, (b)copia del DNI del pare/mare/tutor legal, (c) copia de la targeta sanitaria dels infants i (d) copia del certificat de vacunes. Per qualsevol dubte, podeu trucar als teléfons 601 365 624 (Irene) o 690 389 642 (Àlex). El dia de la sessió informativa també es podràn fer inscripcions.

Com en altres ocasions, la quatitat mínima de inscripcions per a poder dur a terme el Casal és de 10 nens/nenes