Comissió Casals

icono principal2El casal és un espai de trobada que es realitza a l’escola de caràcter lúdic-educatiu on els infants poden gaudir d’activitats de lleure.

La comissió de casals de l’AMPA organitza:

  • Els mini-casals: activitats que es fan a l’escola durant els dies de lliure disposició fixats pel Consell Escolar Municipal de l’escola i que són laborables. La inscripció és fa via web, tot i que l’escola fa arribar la inscripció en paper a aquelles famílies que no disposen de connexió a xarxa. Informació sobre mini-casals d’aquest curs 2017-18.

  • El casal de Nadal i de Setmana Santa: es fan també a l’escola durant els períodes de Nadal i Setmana Santa que no coincideixen amb festius oficials. La inscripció la porta l’esplai directament, atès que es demana fotocòpia DNI i targeta sanitària. Feu clic en els següents enllaços per accedir a la informació: Casal de Nadal i Casal de Setmana Santa.

  • El casal d’Estiu: activitat que es fa a l’escola durant el període de vacances escolars de juny i juliol. La inscripció la porta l’esplai La Taca, i tota l’informació la podreu trobar en aquest enllaç http://ampacatalunya.cat/category/cc/

Aquest curs estem recollint varies propostes, per tal de valorar diverses opcions i escollir la que millor s’adapti a les necessitats/preferències de les famílies. En les properes setmanes us comunicarem el procés per fer aquesta tria. 

Es duu a terme en l’horari de 7:45 a 16:30 hores. Les dates es concreten en funció del calendari escolar.