Casal d’Estiu 2021

Ja portem unes quantes setmanes posant tot a punt per a que els vostres nens i nenes puguin gaudir d’un Casal d’estiu formidable, tot i les condicions i restriccions que suposen els protocols COVID.

Les inscripcions s’obriran oficialment a partir del 21 de maig, però us volem compartir la proposta que ha preparat LaTaca (sempre subjecta a canvis d’ultima hora per disposicions de les autoritats i adequació a elles) per a que  dediqueun una estona a llegir aquests documents, i pugueu anar fent els plans de l’estiu!! El dimecres 26 a les 19:30H, hi haurà una reunió informativa per a resoldre dubtes (de fet, ens les podeu enviar abans a través d’aquest formulari). Us anirem recordant totes aquestes dates, no heu de patir. . 

El casal es realitzarà des del 28 de juny a l’31 de juliol, en horari regular de 9 a 14:00, amb un preu que pot variar entre 44 i 64 € per setmana, en funció de l’nombre de setmanes i si sou o no membres a l’AMPA. També s’oferirà acollida matinal i servei de menjador opcionals, i amb un cost addicional que es pot consultar al dossier). Una novetat d’aquest Casal consisteix en la oportunitat de participar a unes colónies de tancament (la 5a setmana) amb una duració de 3 nits (i amb un cost extra). Els infants que no hi participin, tindrán l’opció de fer casal “normal” a l’escola durant aquests dies. 

Com us podreu imaginar, seguim molt atents a l’evolució de la pandémia,  així que els serveis oferts, el programa setmanal, les activitats, les condicions i les mesures de seguretat, podran canviar-se en funció de el nombre definitiu de intantes inscrits, així com per disposicions sanitàries que decideixin les autoritats competents. Per això és molt important omplir la preinscripció entre el 24 de maig i el 4 de juny, perquè això permetrà temps suficient per acabar de definir i adaptar tot abans de confirmar les inscripcions en ferm. 

Salutacions cordials