Casal d’Estiu 2020

El casal d’estiu d’aquest any serà especial, no només per la proposta que ha preparat LaTaca, sinó pels protocols i mesures de prevenció que haurem de seguir entre tots i totes per assegurar la seguretat i la salut. És molt important que dediqueun una estona a llegir aquests documents.

El casal es realitzarà des del 29 de juny a l’31 de juliol, en horari regular de 9 a 14:00, amb un preu que pot variar entre 40 i 58 € per setmana, en funció de l’nombre de setmanes, germans i membres a l’AMPA. També s’oferirà acollida matinal i servei de menjador opcionals, i amb un cost addicional que es pot consultar al dossier).

Com us podreu imaginar, aquest curs la prevenció i la higiene són fundamentale, així que els serveis oferts, el programa setmanal, les activitats, les condicions i les mesures de seguretat, podran canviar-se en funció de el nombre definitiu de intantes inscrits, així com per disposicions sanitàries que decideixin les autoritats competents. Per això és molt important omplir la preinscripció entre el 4 i el 14 de juny, perquè això permetrà temps suficient per acabar de definir i adaptar tot abans de confirmar les inscripcions en ferm. trobareu el formulari de preinscripció en aquest enllaç.

Entenem que la situació i excepcionalitat d’aquest casal us generin molts dubtes, així que us oferim pugueu enviar-nos les vostres principals dubtes a través d’aquest formulari. Amb tots els dubtes que ens arribin, organitzarem una sessió virtual per poder respondre a totes elles (us informarem en breu de la data i hora de la sessió).

Salutacions cordials