Xerrada pedagògica a l’escola: “COM GESTIONAR LA RÀBIA”

Vols ajudar als teus fills i filles a desenvolupar-se com a persones segures i emocionalment hàbils? Des de l’AMPA hem organitzat una nova jornada de xerrades dedicada a treballar la intel·ligència emocional, ja que és de vital importància saber gestionar les nostres pròpies emocions per ensenyar com fer-ho als nostres fills i filles des de la compressió del que els passa, acceptant les seves emocions i ajudant-les a la seva gestió. En aquesta ocasió, la xerrada estarà dirigida a com gestionar la ràbia, és a dir, com gestionar les emocions pròpies i de la resta de la manera correcta.

El psicòleg Roger Aranda ens donarà les pautes necessàries per saber com gestionar la ràbia en el nostre nucli familiar. La ràbia i la ira és una emoció natural que estimula i ens dóna energia, la qual hem d’aprendre a gestionar-la de manera adequada. El formador ens explicarà quines eines podem utilitzar per focalitzar l’emoció de la ràbia en una resposta més adequada, ensenyant als nostres fills i filles a respondre d’una altra manera quan alguna cosa no surt com elles no havien planejat. Els adults som els primers que hem d’aprendre aquestes tècniques i aplicar-les en el nostre dia a dia, ja que som el mirall en què es miren les nostres filles i fills. Estratègies com poden ser allunyar-nos de la situació que ens causa la ràbia i calmar-nos, pensar en coses que ens ajudin a sentir-nos millor i calmar-nos o alliberar aquesta ràbia i energia en una activitat controlada, ens permetran posicionar-nos de manera adequada i tranquil·la per resoldre el problema que va causar aquest sentiment.

Quan: DIMARTS 14 DE GENER a les 18: 00h a l’escola Catalunya.

La xerrada té una durada estimada d’una hora o hora i mitja, és totalment gratuïta i s’ofereix per a familiars adults i personal docent.

És necessària la inscripció prèvia a través d’aquest enllaç.

S’ofereix des de l’AMPA el servei de canguratge gratuït. Si es va a fer ús d’ell, és important i obligatori indicar-ho en el formulari d’inscripció a l’activitat.

Molt important: Si no podeu assistir després d’haver-vos inscrit prèviament, cal comunicar l’absència a pedagogica@ampacatalunya.cat. Us demanem que ho comuniqueu, especialment és important per controlar l’aforament i la contractació de personal per al servei de canguratge.

Esperem que la xerrada sigui del vostre interès.

Ens veiem el dia 14! Junts fem escola!

Comissió Pedagògica AMPA Escola Catalunya

Carnestoltes 2020

Famílies,

Sentim comunicar-vos que no durem a terme el projecte de participació a la rua de Carnestoltes 2020 de Sabadell.

Els resultats de l’enquesta enviada a l’octubre ens han fet veure que potser era una fita massa ambiciosa si tenim en compte la nostra escassa experiència en aquest tipus d’events.

A totes aquelles famílies interessades en participar en propers Carnestoltes, us convidem a tornar-ho a intentar per l’any 2021. Considereu també la possibilitat de començar amb participacions més modestes i assequibles (per exemple, a rues de barri).

Gràcies per la vostra comprensió,

AMPA Escola Catalunya

FESTA DE LA MARATÓ

Hem aconseguit 825,82€!!!

Moltes gràcies a tothom!

Als voluntaris, als alumnes de sisè que vàreu col.laborar en els tallers i en la lectura dels emotius testimonis i als nois de l’IES Vallès per ajudar-nos en el desenvolupament de tota la jornada.

Gràcies també a totes  les famílies que heu assistit a la festa i a Direcció per la vostra presència.

Entre totes hem aconseguir fer una festa bonica i a més aportar el nostre granet de sorra per lluitar contra les malalties minoritàries.

També volem agrair la seva col.laboració a Monitaula per les paelles tan bones que ens heu fet, a la Xurreria la Floresta centre per les vostres patates artesanes, a Moritz per la cervesa, a Cal Prat, per tot el fuet deliciós que ens heu donat i a La Taca per ajudar-nos a amenitzar el matí.  

Pesca Salada Sonia Zaragoza i La Belluga, gràcies per la vostra intenció d’ajudar-nos.

Comptem amb vosaltres per la propera!

Col·laboradors